49: مرغ پرتقالی

مواد لازم:

تکه های مرغ (ران و سینه) به تعداد لازم

پرتقال 2 عدد

لیمو ترش  درشت 2 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

ادویه ایتالیایی(مخلوط مساوی از سبزیهای خشک شامل رزماری،ریحان،آویشن،گشنیز،مرزه و پودرسیر) 1 ق غ

پاپریکا 1 ق م

روغن زیتون 1 ق غ

رزماری تازه 2 شاخه کوچک

پودر سیر، نمک، فلفل و شکر به میزان لازم

روش تهیه:

آب یکی از پرتقالها و یکی از لیموها را بگیرید و به آن کمی نمک (1 ق م)و کمی شکر (1 ق م) و روغن زیتون اضافه کنید و روی تکه های مرغ که در ظرف مناسب فر چیده ایدبریزید و زیر و رو کنید.سپس فلفل سیاه، پاپریکا، پودرسیر، ادویه ایتالیایی و نمک را روی مرغها بریزید و با فرچه همه جا پخش کنید. لااقل یک ساعت صبر کنید.می توانید حتی از شب قبل این کار را انجام دهید.




سپس پرتقال و لیمو باقی مانده را حلقه حلقه کنید و به همراه پیاز خرد شده زیر و بین تکه های مرغ بریزید.شاخه های رزماری تازه را هم سالم بین مرغها بگذارید.من کمی هم رزماری خشک روی مرغها پاشیدم.



فر را گرم کنید و مرغها را حدود یک ساعت بدون پوشش در 250 درجه بپزید.وقتی آماده است که اگر چنگال در مرغها فروکنید مایع روشن و روغنی خارج شود نه خونالود.

اگر مشکل کلسترول و نگرانی برای اضافه وزن ندارید می توانید از تکه های مرغ با پوست استفاده کنید که هم سس زیر غذا را چرب تر می کند و هم بعد از برشته شدن زیباتر بنظر می آید.

در هر صورت این غذا خیلی خوشمزه است و طعم جدید و دلپذیری دارد. حتما امتحان کنید!

نظرات 7 + ارسال نظر
منصوره چهارشنبه 13 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 02:38 ب.ظ http://ashpazierangin.net

سلام دوست عزیز
دیر آپ میکنید اما در عوض آپ خوشمزه ای بود .مرغ و سس پرتقال از غذاهای فوق العاده ای است که من دوست دارم .نوش جان

مجله آنلاین رنگی رنگی دوشنبه 16 دی‌ماه سال 1392 ساعت 08:49 ق.ظ http://rangirangi.com

این مطلب رو ببینید : http://rangirangi.com/medal/
شما یک آدم رنگی هستین و خواستیم بهتون پیشنهاد بدیم از این مدال ها بزنید به یقه ی وبلاگتون.
همیشه شاد باشین
رنگی رنگی

بانو دوشنبه 5 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 03:21 ب.ظ http://www.banoo.ir

سلام دوست عزیز
جامعه مجازی بانو با موضوعات سبک زندگی در خدمت شماست.

همه اینجا هستند اما جای خالی شما احساس می شود. با اشتراک تجربیات و مطالب وبلاگ خود در بانو، دوستان جدیدی پیدا خواهید کرد.
منتظر حضور تان در شبکه اجتماعی بانو هستیم.

اخرین دستورهای غذایی را در مطبخ بانو دنبال کنید.

جامعه مجازی بانو
www.banoo.ir

منصوره چهارشنبه 28 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 09:18 ق.ظ http://ashpazierangin.net

سلام و وقت به خیر
نفس بادصبامشک فشان خواهدشد
عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
پیشاپیش سال نو مبارک
[گل]

بانو دوشنبه 6 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 11:15 ق.ظ http://www.banoo.ir

سلام
دستورالعمل یک حلیم خوشمزه را در جامعه مجازی بانو ببینید:

www.banoo.ir/post/862

منتظر حضورتان هستیم.

جامعه مجازی بانو

آشپزخونه افسانه ای پنج‌شنبه 24 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 10:52 ق.ظ http://legendarykitchen.blogfa.com

سلام مرغ خوشمزه ای به نظر میاد

سلام و خسته نباشید

با تشکر از وبلاگ خوبتون .

مطلبی در مورد سرخ کن بدون روغن در فروشگاه اینترنتی خانه بازار نوشته شده ، خوشحال میشیم نظرتون را در مورد این مقاله بدونیم .

چه خوب میشد اگر یک راه ارتباطی ( ایمیل ) در وبلاگ قرار می دادید .

با تشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد