۲۴: خورش کرفس


 

مواد لازم(۳تا ۴ نفر): 

ساقه کرفس خرد شده  یک و نیم لیوان

گوشت گوساله خورشی ۴۰۰گرم

برگ کرفس خرد شده دوسوم لیوان

نعنا و جعفری خرد شده نصف لیوان

پیاز متوسط ۱ عدد

لیمو عمانی یا غوره باندازه دلخواه

روغن،نمک،فلفل و زردچوبه باندازه کافی 

روش پخت:

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا بلوری شود.فلفل و زردچوبه را بیافزایید و کمی بیشتر تفت دهید.گوشت را اضافه کنید و تا کشیده شدن آبش تفت دهید.

سبزی ها و ساقه کرفس را هم با مقدار کمی روغن بطور جداگانه تفت دهید،سپس گوشت و کرفس و سبزی ها را با آب یا آب گوشت کافی در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید ۱ ساعت(با زودپز) با حرارت متوسط بپزند.بعد غوره  و نمک را اضافه کنید.(اگر لیمو عمانی استفاده می کنید،سوراخ کنید و از ابتدا با بقیه مواد بپزید.)

اجازه دهید پخت تا زمان جا افتادن خورش ادامه پیدا کند.اگر دوست داشته باشید خورش لعابدارتر باشد کمی آرد برنج را با روغن و زردچوبه تفت دهید و قبل از کشیدن به آن اضافه کنید و با پلو میل کنید.

اگر از قابلمه معمولی استفاده کنید زمان پخت طولانی تر میشود،چون کرفس جز بافتهای گیاهی سخت است.

خورش کرفس بسیار خوش عطر و خوشمزه و مفید است.

نظرات 6 + ارسال نظر
تستر کوچیکه شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 12:51 ق.ظ http://tosterr.persianblog.ir

خورش کرفس وقتی خوب جا میوفته طعمش عالی میشه مرسی

همین طوره.من واقعا عطر کرفس رو دوست دارم.بنظرم یکی از بهترین خورشهاست.

گلابتون شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 11:13 ق.ظ http://golabatoon-kitchen.persianblog.ir/

تا بحال نمیدونستم میشه توی خورش کرفس غوره ریخت .....
ولی طبعش خیلیییی دیگه سرد میشه !! بعدش یه چای و نبات باید بخوریم ....

اگه شما حساسید همون لیمو عمانی رو استفاده نید.من عاشق غوره هستم و تو خورش قیمه بادمجون و کرفس جای لیمو اگه در دسترسم باشه استفاده می کنم. :)

رویا غریب شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 11:16 ق.ظ http://www.royai.blogfa.com

عوضی واسه پایینی نوشتم خیلی خوشمزه شده ممنون.میتونم بوشو حس کنم.

:)

مطبخ رویا یکشنبه 23 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 12:05 ق.ظ http://liliangol.blogfa.com

مثل همیشه عالیه دوست گلم

لطف داری استاد! :)

مامان تینا و سینا یکشنبه 23 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 07:48 ق.ظ http://ashpazi.blogfa.com

باورت میشه من تا یکسال پیش هم خورشت کرفس نخورده بودم و البته هنوز هم به این طریقی که شما گفتین رو نچشیدم ... دکتر تغذیه گفته بود چون کرفس خاصیت لاغر کنندگی داره ، تو برنامه ی غذاییم باشه ولی آب پز ...
این دفعه باید با دستورت درست کنم ، اونم با لیمو عمانی ... چه شود ... دستت درد نکنه مانلی جان .

خواهش میکنم.کرفس خواصش زیاده برای درد مفاصل هم معجزه می کنه.

مطبخ رویا پنج‌شنبه 27 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 07:25 ق.ظ http://liliangol.blogfa.com

سلام دوست عزیزم......پیشاپیش سال نو را تبریک عرض می کنم ..امیدوارم در کنار خانواده محترمتان سالی سرشار از شادمانی وخوشبختی داشته باشید ..برایتان بهترین آرزو ها را دارم ..

ممنون رویای عزیزم.برای شما هم آرزوی سال عالی دارم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد