X
تبلیغات
رایتل

پاپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.

شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده  و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم. 

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد

روش تهیه:

فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید. 

سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.


سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید.