۲۷: ادویه پاپریکا

پاپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.

شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده  و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم. 

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد

روش تهیه:

فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید. 

سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.


سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید. 

نظرات 5 + ارسال نظر
گلابتون چهارشنبه 18 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 01:02 ق.ظ http://golabatoon-kitchen.persianblog.ir/

دقیقا هفته پیش این کارو کردم ! اتفاقا روی شوفاژ هم گذاشتم ! ولی نمیدونم چرا فلفل ها با خشک شدن خیلی سیره شدن ! به سیاهی میزنه !!!

رویا غریب پنج‌شنبه 19 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 12:21 ق.ظ http://www.royai.blogfa.com

خیلی [الب بود و بدرد من یکی که خیلی میخوره ممنون

آشپز20 جمعه 27 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 12:44 ق.ظ http://ashpaz20.mihanblog.com

سلام من شما رو لینک کردم خوشحال میشم شما هم منو با نام آشپز۲۰(آشپزی -گلدوزی-هنری ) لینک کینید

مطبخ رویا جمعه 27 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 11:52 ب.ظ http://liliangol.blogfa.com

سلام دوست عزیزم ...خیلی ممنون

مری جمعه 12 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 09:51 ب.ظ http://ashpazkhoneyeman.persianblog.ir

سلام ممنون عالی بود.یه سوال دارم.فلفل دلمه ای قرمز 2 نوعه فکر کنم.یه سری رو با زردا که حاصل دست ورزی ژنتیکیه میفروشن که قیمتش بالاست و یک سری همون سبزاس که قرمز شده و قاطی فلف دلمه ای سبز میبینیم و حتی بعضی موقعها نصفش سبزه نصفش قرمزو ارزونتره .کدوم باید باشه؟ ممنون میشم جواب بدی گلم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد