پاپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.
شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم.
مواد لازم:
فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد
روش تهیه:
فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید.
سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید.
دقیقا هفته پیش این کارو کردم ! اتفاقا روی شوفاژ هم گذاشتم ! ولی نمیدونم چرا فلفل ها با خشک شدن خیلی سیره شدن ! به سیاهی میزنه !!!
خیلی [الب بود و بدرد من یکی که خیلی میخوره ممنون
سلام من شما رو لینک کردم خوشحال میشم شما هم منو با نام آشپز۲۰(آشپزی -گلدوزی-هنری ) لینک کینید
سلام دوست عزیزم ...خیلی ممنون
سلام ممنون عالی بود.یه سوال دارم.فلفل دلمه ای قرمز 2 نوعه فکر کنم.یه سری رو با زردا که حاصل دست ورزی ژنتیکیه میفروشن که قیمتش بالاست و یک سری همون سبزاس که قرمز شده و قاطی فلف دلمه ای سبز میبینیم و حتی بعضی موقعها نصفش سبزه نصفش قرمزو ارزونتره .کدوم باید باشه؟ ممنون میشم جواب بدی گلم