مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 2 بسته
قهوه غلیظ نصف لیوان
پنیر خامه ای 300 گرم
خامه نصف لیوان
پودر شکر نصف لیوان
پودر کاکائو به میزان لازم
روش تهیه:
تیرامیسو نوعی کیک ایتالیایی است که در اصل با نوعی بیسکویت بنام Lady Finger درست میشود.اما من این بیسکویت رو در تهران پیدا نکردم و با همون پتی بور درستش کردم.نتیجه اش خوبه اما اگه دوستان لیدی فینگر رو جایی سراغ دارند به ما هم معرفی کنند لطفا.همین طور اگه بیسکویتهایی دیگه ای رو امتحان کردید و راضی بودید من و بقیه دوستان رو بیخبر نگذارید.
ابتدا قهوه غلیظ را تهیه کنید.هم میتوانید دم کنید و هم نسکافه درست کنید و کمی هم شیرینش کنید.
بعد در ظرف مورد نظر بیسکویتها را بچینید:

در مرحله بعد با فرچه آشپزخانه روی بیسکویت را قهوه بمالید:

سپس در ظرف دیگری پنیر خامه ای و خامه و شکر را مخلوط کرده و بزنید تا یکدست شوند.روی بیسکویتها را با این مخلوط بپوشانید:

این مراحل سه گانه را چند بار تکرار کنید یعنی لایه جدید بیسکویتها را روی خامه بگذارید و دوباره قهوه بمالید و خامه و پنیر بریزید.در انتها روی لایه خامه ای آخر پودر کاکائو الک کنید و کیک را بگذارید چند ساعت در یخچال بماند(حتی یک شب) البته با کاور و بعدا نوش جان کنید.